#35 Silje Lyngstad Noreng - Gründer Brow Rehab

Gjesten i dag digger jeg. Hun heter Silje Lyngstad Noreng og er Gründer av øyenbrynsalongene Brow Rehab. Silje inspirerer meg så sykt, hun er en dame jeg opplever har stålkontroll og en enorm tørst på livet! Hun er et fyrverkeri og ekspanderer businessen sin kjapt. Jeg vil påstå at Silje bidrog til å sette øyenbryn på agendaen her i Norge. På kun 4,5 år på markedet har Brow Rehab fått opp 5 salonger, 3 i Oslo, og 1 i trondheim og 1 i Bergen. Silje har 27 ansatte og de har i tillegg nylig lansert sitt eget kosmetikkmerke. Alt sprang ut fra en idé hun fikk da hun var i Australia for å finne seg selv, som dermed resulterte i et ønske om gjøre business av å redde øyenbrynene til folk! Silje ser internasjonalt potensiale og har ingen planer om å stoppe å utviklingen av Brow Rehab.

En av grunnene til at jeg tror Siljes konsept funker så bra er hvor sykt dedikert, humble og fokusert på ledelse hun er. Hun ser viktigheten i å bygge team - hun tror nøkkelen ligger i å se de ansatte og skape et godt arbeidsmiljø! Dette og hvordan det har vært å bygge opp Brow rehab, selve businessen, øyenbryntrendens utvikling og hva som driver henne og hvordan hun tenker business wise - snakker vi om i episoden!

Silje er en utrolig god og morsom historieforteller og jeg ler meg gjennom den første halvtimen hvor vi får innsikt i Silje sitt liv og reisen frem til Brow Rehab - deretter går vi rett på hvordan hun startet opp og hvordan hun jobber og tenker mer strategisk altså mer business talk!

Eeeeenjoy :D

@browrehab.no

@silje_browrehab