Obsessed i tid

upload.jpg

Tid ⌚det kommer så tydelig frem når jeg tilbringer tid med andre f.eks nå på #jentesjefretreaten hvor obsessed jeg er i tid og hvor ekstremt fokusert jeg er på å verne tiden min - klarer ikke la være å prate om det når noen faktisk lytter 😅. Optimalisering og effektivisering for å make the present moment til å bli et øyeblikk av verdi står høyest på prioriteringslisten min og jeg har nemlig alltid følt at suksess og den høyeste form av livskvalitet er å være master av sin egen tid.. For når alt kommer til alt er tid det eneste vi har, og det flest mennesker angrer på at de ikke brukte på det de skulle ønske når livet nærmer seg sluttfasen.

Foreløpig kan vi ikke kjøpe oss til et lengre liv, men det vi kan "kjøpe" og prioritere er mer tid til her og nå - til å gjøre det vi vil og som gir oss verdi. Ikke hva som gir alle andre enn verdi! Det er jo også tross alt vårt liv! Men det krever kartlegging og bevisste valg rundt nettopp temaet tidsbruk i eget liv. F.eks det å være et JA, menneske er kanskje ikke alltid den beste egenskapen om man ønsker å bruke det mest dyrebare man har på å gjøre noe man virkelig blir tilfreds med... Et sted å begynner er å stille seg disse spørsmålene f.eks: Hvordan og hva bruker jeg tiden min på i dag, gir dette meg verdi? Om jeg kunne velge helt fritt er det akkurat dette jeg aller helst skulle gjort? Hvorfor gjør jeg slik jeg gjør nå? Hvordan kan jeg legge til rette for at jeg selv skal få mer tid til det som bygger meg opp, istedet for det som tapper meg for krefter og håp?

Jeg mener at livet er for kort til å bare gjøre ting man er halv-happy med eller til å gå rundt å stresse.

“It’s not that we have a short time to live but that we waste a lot of it.” sier Seneca også og “While we are postponing, life speeds by.” Seneca