Mini-Intervju med MEG!

"Hvem er du?" Goooood morning☀️Flere enn meg og Ina Othilie Vikørensom ikke er glad i spørsmålet?
Jeg synes rett og slett det blir for vanskelig å svare på. Hva skal jeg svare? Hva jeg gjør? Hvilket verdier jeg har og hva jeg står for? Hva jeg brenner for? Hvilket hobbyer jeg har? Hva jeg drømmer om? Hvilket mål jeg har? Hvem jeg er som venn? Som kjæreste? Som kollega? Hva jeg liker å spise? Hva jeg har studert? Hvem jeg er på papiret? 
Et menneske og et liv er så komplekst, at det å skulle svare uten å måtte legge ut om diverse ting føles bare meningsløst. Ihvertfall om jeg skal svare bare én kjapp ting, som ofte forventes( som her i dette korte intervjuet) så blir alt bare feil og jeg føler ikke jeg får forklart hvem og hva jeg faktisk er. Og dermed blir man et svært enkelt target å dømme og det er jo ikke så kjekt! Ingen liker å bli satt i en umiddelbar bås. Am I right? Jeg misliker også spørsmålet "hva gjør så du?" som man kan endre opp med å få i diverse sosiale lag. Det synes jeg var fint med å komme til California - her var ikke dette et spørsmål jeg fikk, det var byttet ut med: hva interesserer deg, hva inspirerer deg, håper du på å oppnå, hva jobber du for, hva brenner du for, hva ønsker du å forandre, what's your story, og how can I help you? Så fine spørsmål som også åpner opp for en videre og dypere samtale. Og det er kjekkere å kunne fortsette en samtale enn å stagnere helt fordi man føler man kommer til kort ved å merke at man lett blir dømt og samtalen rett og slett ikke får noen naturlig åpning for videre dialog. Slik har jeg opplevd flere ganger opp gjennom, derfor fokuserer jeg på, når jeg møter nye mennesker å spørre om: hva interesserer deg? hva ønsker du i livet? og hvordan kan jeg hjelpe deg? Jeg synes det er et fint default å ha når man møter nye mennesker og det fører veldig ofte til at jeg får en lang, fin og dyp prat med menneskene jeg møter. Og that my friends - that's nothing more beautiful than that kind of connection. Det synes ihvertfall jeg ✔️
Anyways, her er et kort intervju med meg 😁 Enjoy!
Thank you Justin Walters for making this video!