Ep. 30 Sophie Wiik, Gründer Too Good To Go - om matsvinn, å endre holdninger og å bygge selskapet

Gjesten er Sophie Wiik gründer og daglig leder bak appen og holdningskampanjen Too good to go: som har tatt opp kampen mot matsvinn, og har bidratt til at det nå er trendy å være en matredder! 💥 650.000 er registrerte brukere, de har reddet 1,5 Mill porsjoner mat fra å gå i søpla og de har over 1000 samarbeidspartnere over hele landet. Alt dette har Sophie, med teamet hun har bygget, fått til på bare TRE ÅR😭😍 
I episoden snakker vi om hvordan det har vært å bygge opp too good to go, det å endre holdninger og forbrukeradferd og selvfølgelig lære litt mer om matsvinn og hvordan du selv kan bidra til å reduserere ditt eget.

Link:

https://open.spotify.com/episode/2oHGXSGaZICW7bU58h0FFC…

SophieWiik.Toogoodtogoo.PowerLadiespodcast