#27 Siri abrahamsen - hvem vil du være i 2019?

🎧🎙"Hvem vil du være i 2019?" 🎙🎧 2018s siste Power Ladies episode vil jeg faktisk anbefale på det sterkeste å høre nå når vi går inn i et nytt år - den passer for dere som ønsker å oppgradere livet noen hakk og å gå styrket inn i 2019 - og jeg tipper det er de fleste av oss :D 
Episoden handler om hvordan å sette realistiske mål og hvordan å jobbe for å nå dem. 
Ikke la 2019 blir enda et år hvor nyttårsforsettene bare endte opp i glemmeboken eller i bekreftelse over hvor mislykka man faktisk er. Sats heller på delmål, en konkret plan og gå for mestringsfølelse!

Siri Abrahamsen er gjesten og vi håper du skal bli litt klokere på nettopp dette etter å ha hørt episoden. Finn frem pen og papir. Hvilken livsstil ønsker du deg fremover? Hvor kan du starte for å begynne å skape den i 2019? Hvordan kan du få det litt bedre hver dag? Husk at om man gjør et lite mål hver dag så har man plutselig gjort hele 365 mål i 2019! 365!!!!!

Begynn små - kartlegging må til og det er det jeg håper vi også kan hjelpe deg i gang med i denne episoden.

Lytt til episoden her

SiriAbrahamsen.powerladiespodcast