Vegan Sunday Brunch

🥦VEGAN SUNDAY BRUNCH : Happy Foods🥦

processed_2019-08-03 12.43.20 1.jpg

🥑Hola fella foodies😎🥑 ettersom dere likte så godt mat-tips posten jeg la ut her om dagen, så slo det meg; hvorfor ikke lage en spalte hvor jeg tar dere med på steder i Oslo(først og fremst) hvor vi kan få tak på vegansk mat!! Både rene veganske cafer og vanlige. Cause why not🙋🏼‍♀️😌

Så, første sted ut: Happy Foods(swipe for å se flere bilder!)

Happy foods finner du i rolige bakgater på Frogner, rett ved vestkanttorvet. Hvis du har lyst på noe friskt og lett, this tha place.

Det har vært på to-do listen min siden mai (da de åpnet) ettersom jeg har hørt så mye godt om stedet og følger @happyfoods_oslo på Instagram + Irina Smith, som står bak konseptet er jo seff en Power Lady, da hun benner for å dele økologisk, smakfull og ren mat med folk og har derfor startet Happy Foods.

processed_2019-08-03 12.59.38 1.jpg

Dette er altså en Café hvor det serveres ren mat og 90 % økologisk. Det er ikke 💯 vegansk, men så godt som.Det går an å sitte både ute og inne. Inne er det en hyggelig og koselig atmosfære.

Irina er svak for tilbehør og elsker sauser og dipper, det er jeg og så det liker vi😎

Menyen er enkel å forholde seg til: friske salater, smoothiebowls, eltefrie speltpanini, kake og lekre drikker og ALT er hjemmelaget.

Jeg bestilte meg en grønn bowl med bla annanas og kokkos. For det første så var ikke smoothien bare helt sykt god: dyp, rik på smak og frisk. Men porsjonen var store og det ble servert i en stor kokkosnøtt😍

I tillegg fikk jeg meg en skinnende rød is latte på ingefær og rødbete juice (Swipe for å se)Omg. Boom den er et must om du stikker innom!

Jeg skulle gjerne testet mer, men det får bli en annen gang 😋

Det er rolig sted, servicen er god og maten kommer fort og smaker rikt og friskt. Anbefales! Ps: de har ikke åpent på søndager. Så her juksa jeg littegranne 🤷🏼‍♀️😁

Har du vært der?? Hva synes du??

IMG_20190804_112048_599.jpg
processed_2019-08-03 12.44.51 1.jpg