Bruk din stemme, ikke la noen andre ta valget for deg!

“Ikke la noen andre ta valget for deg” stod det på en av konteinerne hvor man kan forhåndsstemme her i Oslo. Det er så sant. Og et så enkelt slagord å forstå at jeg måtte bare påpeke det i sosiale medier. Det er snart kommunevalg. 9 september er den offisielle datoen, men man kan forhåndsstemme ulike steder over hele Norge. Om du velger å ikke stemme, så må du ha i bakhodet at det er én mer stemme til det partiet du misliker. Det vil si, du og din stemme betyr mye. Og ofte mye mer enn du tror.
Så, en liten shout out til alle dere som har vurdert å ikke stemme - just do it. Hvorfor?
Fordi miljøet, planeten og samfunnet trenger dere så sart nå. Og det er så viktig at vi stiller opp! Det koster oss så lite, det er ingen unnskyldning på at det er vanskelig å innhente kunnskapen. Akkurat nå er det kun en sak som brenner som verst, og det er klimasaken. Og den er ganske enkel å forholde seg til, og vi vet alle hvem som fronter den! GO VOTE!!!!