MIN HUDPLEIE RUTINE: Vegansk mat og Kokkosolje

Jeg har stort tro på at vi blir hva vi spiser og at maten faktisk er vår medisin.
Jeg merker selv ihvertfall stort forskjell på hud og utseende utifra hva jeg spiser. Får jeg i meg for mye søtsaker så blir huden raskt uren og tørr. Jeg har stort sett aldri hatt noe problemer med huden, verken for tørr, oljete eller uren. Men jeg navigerer og korrigerer med kosten - jeg spiser både vegansk og holder meg stort sett unna sukker og processert mat. Jeg prøver å få i meg næringen jeg trenger gjennom mat og noe kosttilskudd. Men - det er en ting jeg sverger til som jeg også merker at funker ganske så bra er; kokkosolje! Den hellige økologiske kokkosnøtt-oljen, om jeg både bruker til både matlaging(får ja vi bør kunne spise det vi tar på huden vår som også er som en stor munn - det som går inn i den går rett inn som mat til cellene våre), sminkefjerner og hudkrem. *
.
How do I use it?
.
Jeg bruker den kun om kvelden, og først vasker jeg bort sminken med kokkosoljen, og etterpå smører jeg på et lite tjukt lag også går jeg og legger meg. Puten blir selvfølgelig litt oljete innimellom, men so what. Shiney silk smooth skin foran oljete pute!
Jeg tar ikke på noe på morningen fordi kokkosolje er ganske så oljete med en gang en tar det på, og det er kanskje ikke like fint eller så veldig praktisk å bevege seg ut med!
.
Hva er dine beauty secrets?