Håp er ingen strategi.

Yrja.lasvegas,håp

"Hope is not a strategy"
Det er enkelt å håpe. Spesielt når vi føler oss overwhelmed og distansert fra det som skjer eller det vi ønsker skal skje. Som regnskogbrannen som farer forbi oppmerksomheten som et blaff, eller det å ha urealistiske mål og forventninger til oss selv, andre og livet.
.
Håp er selvsagt viktig, misforstå meg rett, uten hadde vi ikke klart å navigere i vanskelige situasjoner eller perioder i livet. Men håp er ingen strategi.
.
Om vi faktisk ønsker at noe skal skje, om vi ønsker en varig endring, som f.eks redde regnskogen og bremse klimaforandringene vel som å nå egne mål og drømmer så er det ikke håp vi trenger, vi trenger besluttsomhet.
.
Happy Saturday 🌳
#håp #høst #lasvegas #nevada #oslo #norge #takknemlig #liveterbestute #mittnorge #jentersomheierpåjenter #kvinneribusiness #kjærlighet #gmn #aftenposten #nyheter #aktiv #aktivlivsstil #livsstil