Favorittstedet: Røtter

yrja.røtter.oslo

HVOR HANDLER JEG-spalten! Som en oppfølger av Meny Ringnes posten så kommer et nytt innlegg med neste stopp: min stam-butikk!
Jeg kan gå i matbutikker i timesvis. Noe av det jeg elsker med å komme til nye byer og land, det er å fordype meg i matkulturer, korrektur; det veganske mattilbudet de har. Anyways.. Røtter! Røtter har eksistert i Oslo siden 2007 og har avdeling på st.hanshaugen, Frogner (ved siden av @osloraw) og på Nesodden! Siden jeg flyttet til Oslo så har jeg vært der minst 1-2 ganger i uken. Og jeg går seff aldri lei av den lille trange butikken som er overfylt med økologiske varer og hyller.
På røtter er alt økologisk, de har ferske grønnsaker, frossen mat, ekstreeemt mye te (jeg kjøper seff alltids matcha og løventann-te), helsekost, kosmetikk, kaker og masse forskjellige veganske iser og. I tillegg kan du finne husholdningsartikler.

På røtter er kvalitet og miljø er hovedprioritert, og de konstant på leting etter nye lokale produsenter, + de tar temperaturen på de nye trendene fra California. De har med andre ord alt fra lokal honning til supermat fra Afrika. I LOVE IT!
Min faste handleliste består av: Matcha, mandelsmør, rismel, løvetann te, iskrem og kaker og chips😋🥑👋🏼 De som driver Røtter er utrolig hyggelige de møter deg alltids med et smil og er veldig behjelpelige. På stereoen spilles elektronisk club musikk. Så jeg føler meg absolutt hjemme.
Røtter er åpent HVER dag fra 9-9 😀(søndager også). Enjoy, my friends - go knock yourself out!!!!

røtter.yrja.oslo