Treats to self: 🌎🇺🇲🚘

yrja.sedona.usa

Hvis dette ikke gir frihetsfølelse så vet ikke jeg 🤸🏼‍♀️

Iom jeg nesten ikke har sagt noe om hvor jeg var i sommer og hva jeg gjorde, så tenkte jeg at denne posten bare måtte ut: fordi det er andre gang jeg tar den USA roadtripen og den er like fantastisk som første gang. Og det var en av mine livs største opplevelser. Hvorfor? Pga helt INSANE natur!! Og så ekstreme variasjoner på kort tid. Og totalt annerledes enn i Norge og Europa.

SÅ - om du har lyst å gi deg selv litt eller egentlig ganske så mye kjærlighet, så anbefaler jeg denne turen så inn i granskauen - og believe me du vil ikke bli skuffet!!! 🚘CA, AZ, NV 🚘😎
Turen bør mest optimalt deles med noen man er glad i. Fordi man blir slått i bakken over hvor sykt fantastisk naturen er 🏞️ Nasjonalparkene der borte er så store at en får følelsen av å være helt alene uti gokk.

So - Where did we go?

✈️SF🚗Highway 1 🚗Sequoia National Forest🚗 Death valley🚗 Las Vegas 🚗 Gran Canyon 🚗 Sedona 🚗Los Angeles ✈️ all these national parks.

Sequoia trærne er rundt 3000 år ish og vokser i bredden, du blir så liten som en maur ved siden av. I sedona er du omgitt av knallrøde fjell og det er et sted hvor indianerne bodde for allerede 14k år siden. Grand canyon er så surrealistisk at det er umulig å begripe. Som man står ovenfor en green screen. Og Death valley: 50 grader, mil på mil med ørken og ikke en levende sjel. Vi bodde i en skikkelig oase, mitt i ørkenen, og så den sykeste stjernehimmelen ever. 🏜️ Las Vegas er las Vegas, Disneyland for voksne! Og Los Angeles og SF... Deen maten og livsstilen🥑 Take me back NOW.

Denne turen kan jeg ta om og om igjen, og kommer helt sikkert til å gjøre det.