Enn sånn dag.. En dag med overwhelm.

Du vet de dagen… Når denne overskriften faktisk passer.

Klarer du tenke deg til hvilken dag jeg har i dag?

Jeg har mye å gjøre, men trenger faktisk ikke gjøre noe som helst, fordi det er lørdag. Og det beste jeg vet med lørdagene, det er å kunne kose meg med å ikke gjøre en dritt. Bare gjøre akkurat det jeg har lyst til, akkurat det som faller meg inn.

Utfordringen i dag er at jeg har absolutt ingenting jeg har lyst til å gjøre.
Alt av TV-serier og filmer jeg har lyst å se, har jeg set..
Jeg orker ikke lese en bok.

Jeg kjenner jeg er… Overwhelmed. Dagen ble plutselig litt.. Uhåndgripelig. Som at jeg plutselig ble sugd inn i et sort hull, samtidig som at hjernen ble helt blank. Hvit. Tom. Jeg føler meg isolert, alene og ubrukelig. Udugelig. Selvtilliten raser og jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Energien er på bånn, samme er lyst og vilje til å bare.. Leve.

Well..

Alright. You feel me?

The end…

Ha en fin dag!

Love,

Yrja